fredag 23. juli 2010

”PST! Registrerte i går på NRK TV og TV2”

at en av de såkalte terroristene krevde å få halalmat og kompass for å kunne be i retning Mekka før han ville la seg avhøre av PST. Dessuten satte han ikke pris på NORSK BRØD av alle ting. Som irreligøs kan jeg ikke se at dette er annet enn grov sjikane fra de to TV-kanalenes side overfor muslimer. Men sjikanen når sikkert hjem hos mange såkalt gode nordmenn. Jeg ser at TV2 fortsetter å harpe på sjikanen også i dag. Sikkert en grei sommeragurk for kanalen. Se blant annet http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7220524

Etter å ha vært borte fra Norge noen år, blir jeg hver sommer forbløffet over at kvaliteten på nyhetssendingene ser ut til å nå stadig nye bunn-nivåer. Trolig er det igjen grense for hvor dypt det er mulig å synke siden kvalitet mangler eksakte grenser om man da ikke stoler på terningkastene som en del massemedia opererer med av (intellektuell) dovenskap.

Men hva er egentlig dette PST! som er så i vinden for tiden? Det var jo det jeg brukte å si til katten før for å få oppmerksomhet, men nå ser PST! ut til å ha fått ny betydning. Norge er minsanten et merkverdig, og noen vil si verneverdig, land!

Ingen kommentarer: