søndag 9. oktober 2011

”DIABETES – SPIKER’N I KISTA FOR DE FETTFRELSTE PÅ LAVKARBO?”


Jeg festet meg ved formuleringen i sitatet nedenfor. Med litt spekulativ tolkning fra min side kan en diett som er rik på fett (kombinert med for liten fysisk aktivitet til å forbrenne energien fra fettet) føre til en nyoppblomstring av diabetes hos slankerne.

Lavkarbodietten, kombinert med fettfråtsing, skal etter sigende føre til at mange mangler energi til hardt fysisk arbeid.

”According to the study, aging and eating a high-fat diet reduce production of NMN, slowing the body's production of NAD and leading to abnormal metabolic conditions such as diabetes.” Mer på http://www.sciencedaily.com/releases/2011/10/111004123602.htm

Dette var noen strøtanker fra min side før jeg går løs på nok et høykarbomåltid. Sulten gnager i kroppen etter to timers langkjøring på sykkel i mer enn 30 graders varme. Jeg elsker å kjenne meg sulten før jeg går til bords. Tanken på Freia melkesjokolade (ikke småsjokolade, men den på 250 g), bløtkake og norske julekaker får nesten godsakene til å materialisere seg for meg. Den som kunne spise seg sprekkmett på dette akkurat nå!!!

MEN IKKE HVER DAG…

Ingen kommentarer: