tirsdag 1. september 2009

”Det går rundt!”


var hva det startet med. Jeg begynte å tenke. Alvorlig og virkelig seriøst! På alt som går rundt – på en snurr, for å si det slik…

Dag og natt – en nesten evig rundgang. Året som går rundt til neste årsskifte. Planetene i solsystemet som sirkler rundt sentrum. Materien i galaksene som roterer. Galaksene som trolig har en rotasjonsbevegelse i universet. Og så?…

Og så alt det andre da som går rundt! Hjul, paramotorpropeller, kulelagre, livet, alt det som surrer rundt ett eller annet fiktivt eller reelt sentrum. Det er så det kan gå rundt for en stakkar!

For ikke å snakke om den harddisken inne i PC-en min som rett som det er gjør noen omdreininger for å få med seg det jeg hakker ned på tastaturet.

Det får være nok for i dag, Atle. Morgenens lille filosofering er slutt!!! Været ser perfekt ut for å etterplante gummitrær. Litt varmt, men pytt! Det skal ikke føles som mer enn drøyt 40 grader i skyggen i dag, så dersom det ikke blir for mye sol, er det ikke sikkert at gummistøvlene blir fylt med svette i løpet av noen få timer slik de ble for noen dager siden da den følte temperaturen i skyggen lå på 52 grader. Da var det så det riktig gikk rundt – i mitt eget hode.

Ingen kommentarer: