tirsdag 17. juli 2012

”Rom og eggelikør?”


”Alle” vet at salig Anders Langes favorittdrikk var eggelikør. Et bedre navn på dette selsomme sammenrasket av et parti som av alle ting kaller seg FREMSKRITTSpartiet ville vært ”Eggelikørfolkepartiet”.

Kan hende ikke rart at disse eggelikørfolkene får problemer med romfolket? Skikkelig eggerøre dette her. Når Høyre nå blander seg inn, er det fare for at det blir BRUN lapskaus. Det lukter iallfall brunsvidd i svingene når barnevernet i Oslo muligens også trår til.

Torbjørn Jagland sier ” - Norge risikerer å bryte menneskerettighetene hvis romfolket i Oslo behandles som én gruppe, og ikke som enkeltmennesker, sier generalsekretær i Europarådet, Thorbjørn Jagland.” http://m.nrk.no/m/artikkel.jsp?art_id=18247196

I historisk sammenheng er det faktisk ikke lenge siden jøder, sigøynere (les romfolk) og andre såkalte undermennesker ble deportert til utryddelsesleire. Det kan være verdt å minne Fremskrittspartiet og Høyre på nettopp det.

Politiet står nå klart til å aksjonere. http://www.osloby.no/Neppe-politiaksjon-mot-romleiren-i-dag-6944591.html  Det kan være verdt å minne om politiets rolle under arrestasjonen av jøder i Norge under andre verdenskrig.

Kronikken ”En trussel mot menneskeverdet” av Ingvill Thorson Plesner er verdt å lese for politikere, politi og andre som nå hiver ved på bålet: http://www.aftenposten.no/meninger/kronikker/En-trussel-mot-menneskeverdet-6944353.html

I VG stilles spørsmålet ”Hva lærte vi av 22. juli?” Jeg siterer: ”Poenget er at alle skjæres over én kam på en ufin måte. Det finnes helt klart kriminelle elementer blant romfolket, og de skal det slås hardt ned på. Men når naboene på Årvoll klager over trekkspillstøy fra leiren, så blir det for dumt.

Da er det grunn til å spørre: Hva har vi egentlig lært av 22. juli?” http://www.vg.no/nyheter/meninger/artikkel.php?artid=10051546

Ingen kommentarer: