mandag 1. april 2013

”Forsvarsbygg Skifte Eiendom selger forsvarsanlegg til Kina!”


Ad omveier har Atle fått nyss i at kystfestninger og andre forsvarsanlegg som var viktige under den kalde krigen nå går unna for en slikk og ingen ting til en rekke stråselskaper som har forbindelser til Folkerepublikken Kina. Nå kan ikke Atle sitte stille lenger uten å si noe. Hvor er for eksempel PST? Er de så opptatt av å lete etter terrorister rundt i verden at de ikke ser det som foregår i egen bakgård?

”Alle” vet hvordan kinesere oppfører seg når det gjelder handel og vandel. De holder seg gjerne i bakgrunnen og lar fotsoldatene gjøre jobben. Dessuten har de ofte svært langsiktige mål. Det skal ikke store fantasien til for å se at kineserne har en plan når de posisjonerer seg når det blant annet gjelder kontroll over råvarer rundt i verden. Svært ofte gjennom selskaper som er svært uoversiktlige.
Nå er marinebasen Olavsvern utenfor Tromsø solgt til private interessenter, Triko AS ved Gunnar Wilhelmsen http://www.regjeringen.no/nb/dep/fd/pressesenter/pressemeldinger/2013/godkjenner-salget-av-olavsvern-.html?id=715276

Triko AS driver innen skattebetingede investeringsselskaper. www.gulindex.no/o/Triko_AS/989241524

Her er noe mer om selskapet: ”Triko AS holder til på besøksadressen Storgata 69, 9008 Tromsø. Foretaket ble startet i 22.12.2005 og registrert i brønnøysund-registrene 28.02.2006 og som et Aksjeselskap. Triko AS driver i bransjen "Porteføljeinvesteringer". Foretaket har ingen registrerte ansatte.” http://io.no/info/triko-as-758148

Lukter ikke dette, så lukter urenset kloakk som Eau de Cologne! Det norske statsapparatet har tydeligvis ikke nese for slikt.

Atle kan dessverre ikke røpe kildene sine og kan derfor bare oppfordre PST, Forsvarsdepartementet og andre til å grave på egen hånd.

1. april er som kjent en god dag for graving av denne typen.

Ingen kommentarer: