tirsdag 10. november 2009

”Khorat og Khao Phrik”





I helgen var vi en tur til Khorat og Khao Phrik. Underveis dit ringte en pilot og sa at det var mange som skulle møtes et annet sted for å fly. Da det ble omtrent 300 km å kjøre dit, valgte vi å holde oss i Khoratområdet.

På lørdag ettermiddag drev vi litt på bakken med skjermene. Sammen med Rob fant jeg ut at Adventureskjermen nok var en god del vanskeligere å få greit opp enn Brightskjermen min. Jeg klargjorde motoren for en flytur, men så kom en flott regnbue opp. Det falt også noen dråper. Jeg pakket sammen etter å ha varmet opp motoren. Selvsagt forsvant bygen rett etter sammen med den fine startvinden. Lokale PPG-piloter fløy mange turer.

Dagen etter dro vi først til Khao Sadao. Bakvind! Etter å ha svalet oss i skyggen, kjørte vi til Khao Phrik og gikk opp til starten. Varmt! Og bratt. Vinden sto litt fra venstre, muligens fordi den trekker rundt fjellet fordi starten er plassert helt på siden av fjellet slik at vinden nesten blir tvunget rundt fremfor å gå opp. Litt lite vind og trang start gjorde at jeg ikke kjente meg helt komfortabel. Rob startet imidlertid og fløy til venstre. Ikke lenge etter kom han til syne på vei ned mot landingen.

Skyene bygget kraftig og begynte å slippe regn noen kilometer unna. Vi slapp heller ikke unna regnet på veien hjem.

Ingen kommentarer: