fredag 30. april 2010

”HAR DU HØRT DET? HAR DU HØRT DET? HAR DU HØRT DET?”

Free Counters
Free Counters

free countersMens solstrålene spiller på skyene med fløyelsmykt koloratur, holder vi jordtreller på med vårt.

I millionbyen Teheran venter de troende på jordskjelvene som skal legge byen øde. Deler av presteskapet ber kvinnene dekke seg til for å stanse katastrofen.

I den katolske kirken er det et svare røre, og pinlige avsløringer kommer på løpende bånd. Vi venter nå på at føljetongen skal fortsette når andre trossamfunn blir lagt under lupen.

Det er full forvirring om det blir mer eller mindre is i Arktis.

Mount Everest ryddes for søppel, dvs døde fjellklatrere og annet skrot.

Vulkansk aske fra Eyafjallajøkul som drev inn i norsk luftrom og kunne forårsake motorhavari på motorfly, førte til at paraglidere og hangglidere, som bare bruker vind og termikk til oppdrift, også fikk flyforbud med den begrunnelsen at luftrommet var stengt.

Mordersneglen, som også går under det uskyldige navnet iberiasneglen, er løs også i år.

Har du forresten hørt hvor det ble av svineinfluensaen?

Men dette har du ikke hørt: Undertegnede (hvis det er mulig å bruke det ordet i vår virtuelle virkelighet) har små planer om å delta i norgesmesterskapet i hanggliding i Vågå midt i juli. Forutsetningene er at han greier å få tak i ny glidelås på 5 meter (noen som kan hjelpe?) slik at han får sydd nytt trekk til glideren (det gamle trekket er i ferd med å gå i oppløsning), at han får hjelp til å forstå bruksanvisningen til det nye flyinstrumentet han er i ferd med å anskaffe. Og at arrangøren sørger for å ha Freia melkesjokolade (som bidrar til sindets munterhet) på start for å fordrive tunge og depressive tanker om vær og vind ikke er på vår side.

Ingen kommentarer: