torsdag 21. februar 2013

"Smøring og korrupsjon - ett fett? - Akkamei!"

Radbrekking av det norske skriftspråket er ikke bare forbeholdt byråkrater/blekksmørere. De blir (nesten) slått av oversettelsesroboter og korrekturlesere fra Langtvekkistan.

Jeg har nettopp anskaffet en tredemølle (det er muligens livets gang som melder seg?) og undret meg på hva slags smøremiddel som egnet seg for båndet og platen under. (Silkon eller helst teflonsilikon er svaret)

Under leting på Internett falt jeg pladask for denne på http://www.siucra.net/din-online-guide-pa-tredemolle-belte-smoring.html

"

Din Online Guide på tredemølle belte smøring

Alt trenger vedlikehold og forsiktighet for å opprettholde. Vedlikehold har betydning i vårt daglige liv. Akkurat som du ta vare på kroppen din med jevne mellomrom, er det viktig å ta vare på trener utstyr som du har i ditt hjem. Vedlikehold vil ikke bare øke deres liv, men du vil også være i stand til å nyte deres fitness-fordeler for lenge.
Tredemøller har blitt en viktig del av fitness-regimet i mange av husholdningene. Hvis du er en stolt eier av en slitebane-maskin, må du eier en plan for godt vedlikehold. Et generelt tredemølle omsorg regime inkluderer rensning og smøring. Av dem danner smøring den viktigste jobben.
Med tid og vanlig bruk akkumuleres skitt i deler av en maskin. Denne opphopning reduserer effektiviteten av maskinen. I tillegg til dette øker tunge bruken friksjonen i deler av en tredemølle. Og denne friksjonen hvis ukontrollert, fører til slitasje på beltet. Derfor må tredemølle belte regelmessig og riktig smøring. Riktig rensning og smøring reduserer over alle degenerasjon i tredemøllen belte og andre deler, og gjør det livslang kjører.
En tredemølle-beltet er overveiende dreier av valsene og dekk av tredemøllen. Denne bevegelsen skaper friksjon og også produserer varme. Når du bruker belte, mens gåing eller, slitasje øker ytterligere.
Det er én viktig poeng å merke seg her. Ikke alle tredemølle belter krever smøring. Det er tredemølle som har en innebygd Smøresystem i dem. Disse tredemøllene er kjent som ‘self-lubricating’ tredemøller. Men det er fortsatt andre, som må eksterne smøring.
Den neste viktige tingen i linjen er å ha informasjon om hvilke typer tredemølle-lubrications som er tilgjengelig i markedet. I tillegg bør du også vite som passer din apparat best.
Smøreolje som du finner i markedet vanligvis består av to materialer voks eller silisium. De er laget fra en ikke-petroleum base.
Den beste råd på type smøremiddel å bruke tilbys av tredemølle-produsent på kjøpstidspunktet. Denne tredemølle manuell eller guide vil funksjonen all informasjon om hvilke typer smøremiddel som du kan bruke på din maskin.
Det er svært viktig å bruke den mest hensiktsmessige smøremiddelet som noen feil plukkingen kan føre til nedsatt arbeider på beltet, og over alle maskin. Overdreven smøring er på samme måte også ikke bra.
Vedlikehold av fikseringsenheter for din tredemøller er lett tilgjengelig på noen god nettbutikk og detaljhandel idrett uttak. Pass på at du er smøring tredemølle riktig.
Og til slutt et ord om frekvensen av smøring. Spaserende, smøring kreves for én gang hvert år og for alvorlig løpere to ganger i året."

Ingen kommentarer: