fredag 17. juni 2011

”4X4-metoden – Helse- og trygdevesenet bruker sparekniven?”


Puh!!! – Atle er akkkurat tilbake fra en treningsøkt med intervalltrening. Kjørte forresten intervalltrening på sykkel for noen dager siden også. Altså ikke etter prinsippene til Olympiatoppen hvor man tar pauser etter hvert intervall (intervall betyr pause). Se det forrige innlegget i bloggen.

Fy filler’n så hardt det var å balansere på melkesyregrensen. To minutter var mer enn nok for denne karen, ja. Kunne nok presset lenger, men da ville det blitt ekstremt ulystbetont.

Skulle Atle presset på med fire økter på fire minutter hver i det tempoet, tror han at han ville vært døden nær. Det kunne fort endt med ”reper’n” for å si det rett ut. Enda han mener han er rimelig godt trent.

Atle mener det er sjelden å se hvordan helse- og trygdevesen samarbeider for å løse eldrekrisen. Atle venter derfor spent på en evaluering og kvalitetsikring av treningsprogrammet. Om den da noen sinne kommer, for her er det virkelig store penger å spare dersom man får pensjonister og uføre til å løpe til de stuper…

Nå tar Atle seg en velfortjent pause med noen innlagte intervaller (les pauser) på hver side av pausen,

Puh!!!

Ingen kommentarer: