søndag 23. mars 2014

”Bannskap kan være kultur!”Kan hende til og med verneverdig kultur…
Som svaret fra denne sinte fiskeren hentet fra ”Statsråd vant spekeskinke” samlet av Atle Antonsen og Johan Golden:

”Sint fisker

Følgende tilsvar innløp til Fiskeridirektoratet etter at vedkommende hadde fått pålegg om å installere en datadings i båten sin, gjengitt i sin helhet:

Nu e æ forbainna, altså. Fy faen. Førr nokka førbainnade skjit. Kem i hælvett e det som har foinne opp det herre satans makkverket. Det går da fan steike-helvete ikkje ant å hoilde på å kuke med det herre i vekkesvik. – Main har da før faen ainner ting å gjøre ein å sette der og baille med den satans musejævelen.

Kainn du innst inni grønnskodde tykjeræva førtell ka som er vitsen med nokka jernskrammel som står der og greill og hyle med masse hælvetes lyda og blinke og blafre uta fan og passord og ledninge og knotta som tyt ut som han tykjen overalt. Æ måtte berre ha fådd tak i en av dokker, dokker helvetes kuklæsta av nån support’gakk’gakka, så skuill æ vel fansøkki ha rævkjørt dokker dit dokker hører heime, satans utvrengte fette av nån hestkuka. Kom fan ikkje hit å lur mainnskit på folk, å førtælle ka æ skal trøkke, din satans gjeddpeis.

Va det opp te mæ skulle dokker ha vært på ishave og ronka kobbekuk, førbainna søringsatana, så kunne dokker ha sotte å konfigurert dokker sjøl så utahælvettes lang oppi de utpulte ræven dokkers at dokker måtte sjite utav øran neste gang dokker måtte på dass, og når dokker va ferdig med det, så sku æ personlig ha kommen å formatert trynan dokkers, å installert skanken oppi baillhånka dokkers sånn at dokker kom tel å pesse røde serienummer.

Skulle det ennu spenne liv i dokker etter dette, så sku æ ha plugga og pløyd dokker så uttahælvettes langt inn i det største rævhållet æ har funne. Og da sku det ha lokta mainnskit av dokker heilt te dokker daua. Førr faen steike inst i det utsvidde hælvette for satan, la mæ få tak i om så bare en av dokker.

Æ har da vel før helevete slette hauet av hysjævla før. Æ kommer te å måkke heile den forbainna skiten i eska og sende ho i retur – æ vil fan ikke ha han. Så kan dokker te helvete sette der å ronke aleine i den helsikes telefon dokkers."

Ingen kommentarer: