onsdag 26. mars 2014

”En sørgelig historie – alkoholens forbannelse”
En dame i 60-årene i nabolaget døde her forleden og ble kremert i går. Hun var mager som et beinrangel (alkohol), så kremasjonen gikk raskt.
Hun falt og slo hodet i ett eller annet, ble sendt på sykehuset for operasjon, men døde der. Hvorfor hun falt vites ikke. Falt hun i fylla? Slo mannen i fylla slik at hun falt?

Hun var det ”sorte fåret” i familien. Hun fikk barn svært ung og det ble slutt med barnefaren  bare en uke etter fødselen (ikke uvanlig i Thailand). Den lille datteren ble gitt til faren som ga det til sin mor som satte babyen ut på gata hvor hun ble plukket opp av et ektepar som tok godt vare på henne; hun fikk etter hvert universitetsutdannelse, men har ikke kommet i kontakt med moren senere.

Den avdøde giftet seg og fikk tre barn. Etter barnefødslene begynte hun å drikke og spille bort det lille hun hadde av penger og jord. Faren drakk også og slo kona. De tre barna fulgte foreldrenes eksempel og drakk de også.

Da er det bare å ønske bedre lykke i neste liv for de som tror på slikt. Hun gikk opp i røyk i går sammen med en rekke raketter. Det er gjerne slik livet ender i dette landet.

Ingen kommentarer: