mandag 9. august 2010

”PST! henger i - Vil NAGLE siktede til terror-siktelsen”

ifølge Aftenposten (http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article3762106.ece). NAGLE – ordbruken peker nesten mot at en korsfestelse er på gang, ikke ulik den i Getsemane for omtrent 2000 år siden. Stå på PST!

Hvis dette ender i fadese og frifinnelse, blir dette pinlig for PST! Mitt råd er at ledelsen da får rusle seg en tur til Stoltenberget og Storberget og ta en tenkepause der sammen med visse andre personasjer og så vurdere om de ikke bør trekke seg.

Men forhåpentligvis greier PST! å finne frem nok ”beviser” fra skittentøysekken sin til å stable en sak på bena. Det er sannelig ingen spøk å handle blekemiddelet hydrogenperoksid dersom man også vil fjerne neglelakken med aceton… Eller var det rust de påståtte terroristene skulle fjerne? Atle vil ikke anbefale det.

Blandingen acetonperoksid kalles også ”Mother of Satan” på grunn av at stoffet er svært ustabilt. Så da er vi kan hende tilbake til religion igjen? – Ser ut til blandingen av fundamentalistisk islam og kristendom/jødedom er eksplosive saker. Like eksplosiv som acetonperoksid. Ingen av delene bør håndteres av politiske amatører eller hobbykjemikere.

Men du finner oppskriftene på begge deler på nettet.

Ingen kommentarer: