søndag 31. oktober 2010

”Hvorfor så vanskelig – 1+1=3?”


Jeg tenker på de kiloene som så mange av oss undrer på hvor kommer fra. Fremdeles har jeg til gode å høre om skapninger som legger på seg uten å spise. Tilsynelatende er det hele enkelt – det er bare å begrense inntaket av næring til forbruket. Snart er det jul og fråtsing i mat for en del. På nyåret er det gode tider for slankeekspertene.

La gå at noen genetisk sett har en bedre evne til å utnytte maten enn andre, men det betyr jo ikke annet enn at de kan greie seg bra med mindre mat. Gjør det vel? Hvorfor ikke bli sin egen slankeekspert? Når bukselinningen begynner å stramme seg til, er det såre enkelt. Om da ikke buksa krympet under siste vask. Spis litt mindre hver dag – gå fra 4 til 3 brødskiver til frokost og tilsvarende til andre måltider. Riktignok vil du kjenne at du er litt sulten, men det går over. Snart sitter buksa som før.

Dette rådet kan du få helt kostnadsfritt. Dersom du ikke tror du kan få noe gratis i denne verden, kan du sende en donasjon til meg. Kontonummeret får du om du sender en e-post og spør pent.

1 kommentar:

Håvard sa...

Takk for tipset! Som lønn kan du få bukseparene som har blitt for store ;)