torsdag 23. september 2010

”Jeg speider rundt i horisonten”




og ser på skyene. Rett over idrettssplassen ligger en cumulus. Det vil si den ligger ikke. Den vokser i en fart som ikke er sann nå litt etter 16. På høyre side, mot vest tar jeg bilde av en annen sky som får et fint slør på toppen. Skydriften er fra sydvest ser det ut til. Etter å ha lagt inn det siste bildet, ser jeg at det mørkner i vest; regn er på gang ett eller annet sted der borte. Litt etter kan det se ut til at skyene løser seg opp. Det går så raskt med skyutviklingen i forhold til i Norge at jeg blir ganske så skeptisk. Bedre å være overforsiktig enn å ta sjanser tenker jeg.

Jeg lurte litt på om jeg skulle ta ut paramotoren, men drøyer det litt. Snart er det vel fotballtrening ute på plassen, og da er det ikke verdt å trenge seg på. Det blir neppe noe i dag.

Når det gjelder motoren som stopper under start, tror jeg at gasshåndtaket blir presset bakover under opptrekket samtidig som A-riseren går fremover og A-riseren trykker da trolig på stoppknappen. Neste gang skal jeg forsøke å holde A-riseren til side for stoppknappen. Får se om det virker.

Ingen kommentarer: