tirsdag 29. september 2020

Koronarelaterte dødsfall kontra dødsfall direkte forårsaket av koronaviruset

 

Koronarelaterte dødsfall kontra dødsfall direkte forårsaket av koronaviruset

 

«Det er siden da registrert 270 dødsfall knyttet til pandemien i Norge, men helsemyndighetene understreker at det er vanskelig å skille mellom hvor mange som har dødd av korona og hvor mange som har dødd med sykdommen.» Se https://www.nrk.no/urix/worldometer_-over-1-million-mennesker-er-dode-av-korona-1.15177505

Endelig kommer helsemyndighetene med noe som ligner fakta om covid-19. Som de fleste av oss vet, eller burde vite, har de fleste i Norge som dør eller blir alvorlig syke av koronaviruset, underliggende sykdommer. Kan hende er det samme tilfellet for de omtrent en million som Worldometer har registrert som døde av viruset?

Har du kreft og prognosene sier at du sannsynligvis vil dø i løpet av et par måneder og så blir smittet av koronaviruset og dør med smitten i kroppen etter 7 uker – hva er da dødsårsaken?

Store deler av den millionen som Worldometer nevner, døde trolig MED koronaviruset, ikke på grunn av viruset.

Går vi tilbake til den såkalte spanskesyken (the Great Influenza) for omtrent hundre år siden, døde svært mange av følgesykdommene, ikke direkte av influensaviruset som ingen kjente til på den tiden.

Ingen kommentarer: