torsdag 1. april 2021

ERNA SOLBERG DØMT TIL 30 DAGERS BETINGET FENGSEL

 

FOLK OPPFØRER SEG IKKE SOM DE SKAL! VERDEN STÅR IKKE TIL PÅSKE!

ERNA SOLBERG ER DØMT TIL 30 DAGERS BETINGET FENGSEL OG EN BOT PÅ 50.000 KRONER FOR BRUDD PÅ KARANTENEREGLENE. I tillegg er hun idømt politisk karantene til etter valget 13. september. Kilden som har lekket dette, har bedt om å være anonym. Mer om denne sensasjonelle avsløringen helt til slutt.

Atles minimale forstand forteller ham at årsaken til folks underlige oppførsel er klar som blekk – MØRK MATERIE! Hva annet kan det være? At ingen har tenkt på det tidligere, er ikke annet enn merksnodig. Nå har verden stått til påske i over to tusen år, og vi oppfører oss som vi ikke har lært noen ting annet enn å finne opp nye duppeditter og dippedutter.

Vera Rubin - https://en.wikipedia.org/wiki/Vera_Rubin - var en av mange som var interessert i mørk materie. «10-year-old Vera developed an interest in astronomy while watching the stars from her window.[1][7] "Even then I was more interested in the question than in the answer," she remembered. "I decided at an early age that we inhabit a very curious world”

Atle er helt enig med Vera Rubin at vi lever i en merkelig verden. I dag er det 1. april, men hvor er det blitt av aprilspøkene? Hadde Vera levd i dag, hadde hun sikkert ment at de hadde forsvunnet på grunn av gravitasjonskraften til mørk materie. Det tror i hvert fall Atle. Skulle du være interessert i å vite litt mer om merkverdige fenomener, kan du ta en titt på «The (almost) complete history of 'fake news'» https://www.bbc.com/news/blogs-trending-42724320

Eller du kan lese dette: «Blant vellykkete aprilspøker finner vi Aftenpostens spøk fra slutten av 1940-tallet. Avisen meddelte at Vinmonopolet hadde et større kvanta rødvin på lager, men det var mangel på tomflasker i tapperiet på Hasle. Det var en forklaring som var lett forståelig like etter krigen. Kundene ble bedt om å ta med seg spann, og da Polet åpnet klokken 10.00 om morgenen var det lang kø utenfor enkelte utsalg. I aftenutgaven kunne avisen vise bilde av polkunder i kø utenfor utsalget i Rosenkrantzgaten» https://www.nettavisen.no/gratis-vin-til-alle/s/12-95-953509  Men historien sluttet ikke der. Det fortelles at en av de som stakk av fra jobben for å få gratis rødvin, kjøpte nok vin på flasker til å fylle et spann. Da han kom tilbake til jobb med fullt spann, ble det fart på folk. Samme dag ble det observert tomme bøtter og spann i mengder i området ved Rosenkrantzgaten.

Slike aprilspøker ser ut til å være historie.

Politiet etterforsker visst fremdeles Erna Solbergs regelbrudd. Sannsynligvis har politietterforskerne og Erna nå påskeferie og koser seg med ett eller flere glass rødvin til det vel tilberedte påskelammet. Atle unner dem det.

Det som stod innledningsvis, er trolig en dårlig aprilspøk. Det er iallfall Atles mening.

Ingen kommentarer: