onsdag 23. februar 2022

NÅR BLIR DET SLUTT PÅ GALSKAPEN NÅR DET GJELDER RAPPORTERING AV KORONA?

 

NÅR BLIR DET SLUTT PÅ GALSKAPEN NÅR DET GJELDER RAPPORTERING AV KORONA?

Dette har jo holdt på omtrent to år nå. Dør folk AV korona, MED korona eller MED underliggende sykdommer som hovedårsak? Nå skal noe over 1400 totalt være døde av ovennevnte grunner i Norge. Ett eksempel – en pasient med korona og sepsis (blodforgiftning) døde muligens fordi legen var redd for at ambulansehelikopteret måtte desinfiseres. Pasienten ble derfor transportert med vanlig ambulanse.  Spørsmålet er da hva døde pasienten av?     

Statistikken skiller ikke mellom folk som er innlagt med korona som hovedårsak og de som er innlagt med andre diagnoser, men som også er koronasmittet. Se https://www.nrk.no/nyheter/koronaviruset-1.14855584

 

I ettertid må det være mulig å si at korona i Norge ikke har vært pandemisk, Med det lave antall døde MED korona (noe over 1400), må det trolig kunne sies at sykdommen hele tiden har vært endemisk. At helsemyndigheten i de fleste land, selv de med mange koronarelaterte dødsfall, fastholder at det er en pandemi, er mer en definisjonssak enn en realitet. Det går kort sagt ikke an å DEFINERE hva som er virkelighet (et verstetilfelle er Kina). At maktmennesker, enten de er politikere, prester eller andre bedrevitere verden over, ynder å gjøre akkurat det, betyr ikke at hva de sier stemmer.

 

Avslutningsvis vil jeg anbefale den som har giddet å lese hva jeg har skrevet, å være skeptisk til utlegningen min (og kan hende slutten på siste setningen også…).

Ingen kommentarer: